Πράξη Συλλόγου Δ/ντων

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-12 

ΠΡΑΞΗ 29η / 15-03-2012

  Σήμερα Πέμπτη 15-03-2012 και ώρα 11.30 στο γραφείο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μαρμαρά συνήλθε σε συνεδρίαση ο Σύλλογος Διδασκόντων, ύστερα από πρόσκληση του Δ/ντή και αφού διαπιστώθηκε απαρτία συζήτησε και αποφάσισε για το θέμα :

Οργάνωση εκδήλωσης : «Γνωρίζω ? αγαπώ ? φροντίζω τον τόπο μου , Περπατώ ως τον Παρθενώνα» 

Ο Δ/ντής του σχολείου κάνοντας την εισήγηση του θέματος λέει ότι ο τόπος μας έχει απίστευτες ομορφιές που οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας δε γνωρίζουν καλά ώστε να τις εκτιμήσουν και να τις προστατεύσουν. Οι καλύτεροι ξεναγοί θα μπορούσαν να γίνουν οι ίδιοι οι μαθητές των σχολείων για τα αξιοθέατα του χωριού τους. Μια τέτοια συνεργασία θα έκανε τους μαθητές να νιώσουν και πολίτες του ίδιου Δήμου και να ξεπεράσουν τοπικιστικές αγκυλώσεις και να συνεργαστούν καλύτερα όταν αργότερα ως ενήλικοι αναλάβουν τη λειτουργία του Δήμου.

Ο Δ/ντής προτείνει στο Σύλλογο διδασκόντων την οργάνωση της εκδήλωσης «Περπατώ ως τον Παρθενώνα» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Δημοτική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παρθενών» , στις 05-04-2012. Αναφέρει πως όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Σιθωνίας δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που απευθύνεται στην Ε΄και Στ΄τάξη και προβλέπει πεζοπορία και ξενάγηση ως τον Παρθενώνα και κάθοδο ξανά στο Ν.Μαρμαρά. (η Ε΄τάξη μόνο κάθοδο) . Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και τη Δημοτική Κοινότητα θα ληφθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας που απαιτούνται.

          Ακολούθησε συζήτηση και οι εκπαιδευτικοί συμφώνησαν να γίνει η εκδήλωση.

           Η παρούσα πράξη, αφού διαβάστηκε , υπογράφεται ως ακολούθως:                                                          

 

           ο Δ/ντής                                                                τα μέλη

     Ορφανίδης Σάββας