Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Διαδραστικοί Πίνακες

Διαδραστικοί Πίνακες

Σε λίγες μέρες δύο διαδραστικοί πίνακες αφής νέας τεχνολογίας θα εγκατασταθούν στο σχολείο μας, δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τους ευχαριστούμε ! Στόχος μας σε μια τριετία να έχουν όλα τα τμήματα του σχολείου μας.

   Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πριν από δύο χρόνια ,παρά την οικονομική κρίση, γιατί πιστεύουμε βαθιά πως δεν μπορούν να γίνουν εκπτώσεις από την εκπ/ση των παιδιών μας.

   Γνωρίζοντας πως ο δάσκαλος είναι η ψυχή κάθε εκπ/κής διαδικασίας θα ακολουθήσει επιμόρφωση όλων των εκπ/κών του σχολείου μας από το Σχολικό σύμβουλο της περιφέρειάς μας κ.  Μπότσα Γεώργιο που έχει την εκπ/κή εμπειρία με τη χρήση διαδραστικών συστημάτων.

   Το σχολείο μας,  με 30 Η/Υ , 3 κινητά συστήματα προβολής, ενσύρματο δίκτυο Internet σε κάθε αίθουσα , 3  δικτυακά φω/κά και σύντομα τους δύο διαδραστικούς (δεύτερη εβδομάδα Ιανουαρίου) πίνακες,αντιμετωπίζει τη νέα εποχή με μεγάλη αισιοδοξία. 

   Δικαιώνεται και η πεποίθησή μας πως μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στην εκπ/κή διαδικασία (μαθητών-εκπ/κών-γονέων-Δήμου)  μπορούμε να έχουμε υψηλό επίπεδο εκπ/σης.